Cât de greu este de ținut dieta Dukan?

138
foamea in dieta dukan

Cum am mai mentionat, dieta Dukan este alcatuita dintr-un set de reguli bine definite. Tot ce trebuie sa faceți este sa le urmați. Elementele variate ale acestei diete sunt urmatoarele:

Convenienta:

Chiar dacă dieta Dukan este împărțită în 4  etape, ce contin mancaruri restrictive, este mai ușor sa le urmărești deoarece nu au restrictie la cantitati.

Satietatea:

Începi sa te simți lihnit atunci când începi o dieta. Aceasta senzație de infometare descurajează foarta multă lume. Oricum, acesta nu este și cazul la dieta Dukan. Cum am mai menționat, aceasta dieta este foarte bogata în proteine. Proteinele joaca un rol foarte important în satisfacerea apetitului. Nu te vei mai simți infometat când începi dieta Dukan. Relaxarea în termeni de cantitate este un alt benificiu, poți mânca cât de mult dorești.

foamea in dieta dukan

Gustul:

Deoarece pentru dieta Dukan trebuie sa prepari propria mâncare, totul depinde de tine sa o faci gustoasa. Sunt o mulțime de variatii de proteine și de legume. Retetele postate pe acest site sunt foarte gustoase.

Deci dieta Dukan este ușor de tinut și de beneficiat în urma ei, atunci când este comparata cu alte diete valabile pe piața.

În afara de dieta Dukan, trebuie sa mai fac exerciții?

Da, exercitiile regulate cuplate cu dieta te poate ajuta sa slabesti foarte ușor, într-un timp mult mai scurt. Prin exerciții nu ma refer la sesiuni intense de mers la sala. Am indentificat câteva exerciții foarte ușoare ce te ajuta sa urmărești aceasta dieta.

Începe sa lucrezi grădina

După cum știi, gradinaritul necesita foarte multă munca manuala. Aceasta pote fi la fel de eficiența ca și mersul la sala. Nu numai ca veți avea o grădina foarte frumoasa, dar veți pierde și ceva greutate în acest proces.

dieta dukan este gustoasa

Luați lecții de dans

Dansul poate fi un hobby foarte interesant, ce te poate ajuta foarte mult în zilele pline de stres. Dansul te ajuta sa slabesti, este la fel de bun ca exercitiile aerobice.

Mersul pe jos ajuta foarte mult in dieta Dukan

Dacă nu aveți timp să mergeți o oră dimineața, nu vă îngrijorați Îl puteți încorpora ca parte a programului dvs. zilnic în modul următor:

Dacă aveți un câine, plimbati-l dumneavoastră în loc sa îl oferiti altcuiva sa facă asta. Nu numai ca va fi o oportunitate sa va bucurati de compania lui, dar veți arde și câteva calorii.

Dacă aveți un program încărcat și nu aveți timp sa va plimbati câinele, puteți merge pe jos pana la servici și încercați sa mergeți în timpul programului de lucru sau în timpul pauzelor de masa și de cafea. Spuneți nu lifturilor. Urcați scările de fiecare data, acest lucru va ajuta sa ardeti câteva calorii rapid.

Timpul pe care ar trebui să-l petreceți în fiecare zi făcând exerciții diefera  în diferitele faze ale dietei:

  • Faza de atac: cel puțin 20 minute pe zi
  • Faza de croaziera: cel puțin 60 minute pe zi
  • Faza de consolidare: cel puțin 25 minute pe zi
  • Faza de stabilizare permanenta: cel puțin 20 minute pe zi.

După cum puteți vedea mai sus, nu trebuie sa faceți exerciții prea multe. Aceste cerinte poți fi ușor atinse dacă incorporati oricare dintre exercitiile de mai sus în viața de zi cu zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here