Iulia a pierdut 38 de kilograme urmând dieta Dukan

471

trimis de Iulia

Povestea mea

In septembrie, 2017, am atins cea mai ridicata greutate, 104 kilograme. Nu-mi mai veneau pantalonii. Eram tot timpul obosita si deprimata din cauza greutatii. Am 4 copii minunati, dar nu ma puteam juca niciodata cu ei. In loc sa-mi cumpar o pereche noua de pantaloni, am decis sa cumpar cartea Dr. Dukan pe care o citise un prieten de-al meu si chiar a obtinut rezultate remarcabile cand a inceput sa tine dieta.

M-am gandit ca nu am nimic de pierdut. Am incercat o multime de diete fara sa pierd nici macar 1 kilogram. Am inceput dieta Dukan pe 18/9/2017 si am ramasa uimita de rezultatele obtinute.

Intr-un timp foarte scurt, hainele mele nu-mi mai veneau, dar de data aceasta, din motive bune. In sfarsit am pierdut in greutate, acest lucru a fost uimitor pentru mine. Atunci mi-am dat seama ca am putut face asta, chiar daca a fost greu, am reusit sa scap de kilogramele suplimentare si sa recapat controlul asupra vietii.

Am pierdut 38 de kilograme si as vrea sa mai slabesc inca 7 kilograme. Stiu ca se poate. Stiu de asemenea, ca pot sa-mi pastrez greutatea. Nivelul meu de energie este incredibil. Starea mea de spirit este grozava. Multumesc Dr. Dukan! Mi-ai schimbat viata!

Mancarea preferata din dieta Dukan: Galette

Exercitiul preferat: Mersul pe jos

Cel mai frumos compliment pe care l-am primit: Iulia, nu stiam ca esti tu! Daca nu ai fi vorbit nu te-as fi recunoscut!
Ce ma face sa continui: Stiind ca pot slabi si ma pot simti minunat.

Sfatul tau pentru celelalte persoane care urmeaza dieta Dukan: Dieta nu este pentru totdeauna! Exista intodeauna un moment in care iti poti satisface poftele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here