Cristina a pierdut 56 kilograme cu dieta Dukan

153

trimis de Cristina

Povestea mea

Pe 20 martie, cantaream 150 kilograme, aveam astm bronsic si hipertensiune arteriala. Un pireten mi-a povestit despre aceasta dieta si am cumparat cartea, cu scepticism si, evident, fara entuziasm. Spre surpinderea mea, aceasta nu este o dieta, ci un stil de viata alimentar sanatos. Detin controlul asupra corpului meu si este incredibil cat de usor te poti intoarce la dieta Dukan, mai ales dupa sarbatori. Am pierdut 56 kilograme, lucru care mi se parea imposibil. Acum sunt o noua persoana. Am fost mereu pozitiva, dar acum radiez de bucurie. La inceput mi-a fost teama de tot acest proces de slabire, dar acum, sincer, nu ma vad mancand altceva decat ceea ce trebuie consumat in timpul dietei Dukan.

Este usor sa spun nu alimentelor nesanatoase. Am un drum pe care trebuie sa-l urmez, dar este foarte usor, deoarece am depasit cea mai dificila etapa. Dukan functioneaza cu adevarat! Va multumesc Dr. Pierre Dukan pentru dezvoltarea acestui mod de viata extraordinar.

Mancarea preferata: clatitele Dukan

Exercitiul preferat: mersul pe jos

Cel mai frumos compliment pe care l-am primit: L-au intrebat pe fiul mea: Aceasta este mama ta?

Ce ma face sa continui: faptul ca sanatatea mea s-a imbunatatit, forta mea s-a reintors si ma pot juca cu fiii mei asa cum nu am putut sa o fac pana acum.

Sfatul pe care l-as da celorlalte persoane care urmeaza aceasta dieta: Nu renuntati! Este singura modalitate prin care puteti scapa de obezitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here