Andrei a slabit 45 kilograme cu ajutorul dietei Dukan

466

trimis de Andrei

Povestea mea

Eram un barbat ce cantarea 139 kilograme, dar inca eram in forma pentru greutatea mea. Cu toate acestea, tensiunea arteriala era foarte mare. Cu cateva luni in urma, implinisem 60 de ani si atunci am realizat ca toti barbatii ce au trait o viata lunga, gen 90 de ani, aveau o greutate normala.

Majoritatea barbatilor grasi au murit de tineri din cauza complicatiilor. Am luat o hotarare si le-am promis prietenilor, sotiei si copiilor ca voi scapa de excesul de greutate. Acest lucru s-a intamplat in Noiembrie 2017, nu auzisem de dieta Dukan, asa ca am inceput sa calculez numarul de calorii consumate, si a fost bine pentru cateva luni. Am citit pe un blog despre dieta Dukan si am fost impresionat. Am cercetat si am hotarat ca trebuie sa ma alatur si eu persoanelor care urmeaza aceasta dieta.

Cand am inceput sa tin prima dieta, cantaream 139 kilograme si am reusit sa slabesc pana am ajuns la 124, apoi am stagnat. Am descoperit dieta Dukan si am spus ca trebuie sa o incerc. Am inceput acum faza de consolidare, in care voi sta timp de 500 de zile si astept cu nerabdare sa intru in faza de stabilizare pentru tot restul vietii.

Mancarea preferata din dieta Dukan: Pui curry

Exercitiul preferat: Mersul pe jos

Cel mai frumos compliment pe care l-am primit: Sotia mea nu-si poate lua mainile de pe mine, spune ca imi adora noul corp. Nu a fost intodeauna asa.

Sfatul meu pentru cei care tin dieta Dukan: Incercati sa nu trisati, respectati planul si veti vedea ca intr-adevar functioneaza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here