Ingrediente:
- 2 ouă fierte tari, tăiate în 4
- 2 conserve de ton
- 7 cepe verzi tăiate
- 4 lingurite de capere
- dressing lamaie-Dijon (specificat mai jos)
- salata proaspăta pentru garnitura
Pentru dressing:
- 2 căței de usturoi zdrobiti
- 6 lingurite de iaurt fără grăsimi
- 6 lingurite de mustar Dijon
- 6 lingurite de suc proaspăt de lamaie
- 4 lingurite de cimbru
Preparare:
- pentru pregatirea dressingului, adăugați usturoiul, iaurtul, mustarul, sucul de lamaie și cimbru într-un blender. Folosiți blenderul pana când compozitia este fina și consistenta
- scurgeti tonul și folosind o furculița sfarmati în bucatele.
- Aranjati tonul într-un bol mai adânc. Asezati sferturile de ouă înăuntru
- în mod similar asezati caperele și cepele tăiate în salata
- serviti împreuna cu dressing-ul pe care l-ați făcut mai devreme.