Pulpe de pui meditaraniene – 1/5 lingurita de piper negru, 3 lingurite de mustar si 1 lingurita de cimbru

79
pulpe-de-pui-mediteranian

Ingrediente:

  • 500gr de pulpe de pui, fără piele
  • 1/2 lingurita de piper negru boaba
  • 3 lingurite mustar
  • 1 lingurita de rosmarin proaspăt
  • 1 lingurita cimbru proaspăt
  • sare după gust

Preparare:

  • Folosind un cuțit faceți 2 taieturi pe fiecare parte a pulpelor
  • folosind un blender amestecati piperul, mustarul, rosmarinul, cimbrul și sarea. Folosiți apa pentru a face marinata mai subtire
  • Acoperiți pulpele de pui cu marinata și acoperiți vasul cu o folie de plastic
  • pune-ți la frigider timp de 3-4 ore
  • incalziti cuptorul la mediu
  • aranjati pulpele pe o folie de cuptor și asezati în cuptor timp de 4-5 minute. După care întoarceți pulpele și puneti-le din nou în cuptor pentru aceeași durata.
  • Acoperiți folosind foliile timp de 20 minute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here