Pastrav prăjit la tigaie

26
pastrav-la-tigaie

Pastravul, alaturi de somon (vezi pe site si retetele cu somon) sunt vedetele in ceea ce priveste meniurile cu peste pentru dieta Dukan. Astazi, va voi arata cum gatesc eu o reteta cu pastrav perfecta pentru dieta Dukan.

Ingredientele de care avem nevoie:

  • 1 – 1/2 pastrav (in functie de cat de mare este)
  • 1/2 foi de dafin
  • 1/2 lamaie
  • sare după gust
  • piper după gust

Preparare:

  • curățați pestele – dacă doriți, îndepărtați doar capul
  • tăiați o lamaie în jumătate – păstrați una deoparte (asta înseamnă ca aveți 2 sferturi de lamaie)
  • luați un sfert de lamaie și stoarceti sucul peste tot pestele și în cavitate
  • tăiați celălalt sfert în doua și puneti-le în cavitatea pestelui împreuna cu foia de dafin
  • asezonati cu sarei și piper după gust
  • coaceti pestele în tigaie, intoarcandu-l pe o parte și pe cealaltă oricând este necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here