Ingrediente
- un albus de ou
- 2 cupe de zeama de pui fără grăsimi
- 1/3 cupa de carne de porc maruntita
- 1/3 cupa de carne de pui maruntita
- 1/4 cupa de tarata
- o mana de coriandru maruntit
- o mana de ceapa verde maruntita
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita jumate de piper
- 1 lingurita de mustar
- 1 lingurita de marar maruntit
- 1 lingurita de sos Worcester
- 1 cățel de usturoi zdrobit
Preparare:
- Într-un blender, amestecati ouale, coriandru, ceapa verde, sare, piper, mustar, marar, sos Worcester și usturoi pentru a le combina.
- Într-un bol amestecati tarata și carnea împreuna. Adăugați ouale în mixtura și combinati- folosind mâinile
- luați mixtura și faceți bile folosind mana
- pune-ți biluțele pe o foaie de copt și lasati-le să se răcească timp de o oră
- fierbeti zeama de pui și lăsați-l să se reducă. Pune-ți biluțele de în zeama – apoi reduceti căldura. Lasati-le să se coace complet, ar trebui sa dureze 5 minute
- garnisiti cu arpagic proaspăt și suc de lamaie