Despre dietadukan360.ro

Buna! Daca ati ajuns pe aceasta pagina, probabil ca vreti sa stiti mai multe despre oamenii din spatele acestei pagini. Aceasta pagina web este un proiect secundar la care lucrez dupa ore, niciodata nu am vrut să mă pun prea mult în evidenta, ci sa las dietele și retetele să fie în centrul atentiei.

Numele meu este Anca m-am născut în Bucuresti și am cunoscut dieta Dukan printr-o revista străina primita de mama mea. Mama mi-a dat editia Engleza a revistei ca sa încercam anumite retete.

Surplusul de kilograme a fost mereu o problemă pentru mine și pentru familia mea. Înainte sa descopăr dieta Dukan (în 2009) am mai încercat doar un singur program de slabire – pe la 20 de ani am început sa urmez The Optimal Diet pentru o perioada de timp.

Începând sa am o cariera in social media si lucrand foarte mult de la birou, greutatea mea a ajuns o problemă. Intre timp am fost diagnosticata și cu sindromul ovarian polichistic. Sa fii nevoită sa lucrezi de doua ori mai mult doar ca sa te menii la aceeași greutate nu este ceva ce vrei sa auzi atunci când arăți departe de perfectiune. În timp ce aveam aproape 90 kg, am început sa citesc cartea Dr Dukan și m-am decis sa ofer dietei încă o șansa.

Cand am inceput dieta Dukan?

Am început dieta în septembrie 2009. În  timp ce urmaream dieta strict, am slăbit 10 kg pana în decembrie. Spre surprinderea mea, pierderea în greutate nu a fost singurul rezultat în urma dietei. Am învățat sa gătesc, sa experimentez cu verdeata și legume și cum să-mi pregătesc mesele de la zero.

Dar cea mai mare schimbare a fost noul meu interes despre înțelegerea cum se depoziteaza grasimea și cum poți pierde din ea. Am început sa citesc mult mai mult, nu numai despre dieta Dukan, dar și alte programe slabe în carbohidrati.

Nu sunt chiar perfectă, am făcut multe gafe în dieta mea. Când mi-am schimbat locul de munca în 2010  am fost nevoită sa fac naveta și nu am avut prea mult timp la dispoziție sa gătesc acasă. Dar de fiecare data când am ocazia ma apuc de dieta cu proteine.

Originile paginii dietadukan360.ro

Am început acest site în 20016 cu ajutorul unui foarte bun prieten, si el fan al dietei Dukan. Am decis sa fac acest site ca un proiect secundar, unde aș putea experimenta în timp ce fac ceva folositor. În ciuda faptului aceasta dieta are din ce în ce mai mulți fani și e din ce în ce mai cunoscută, site-ul este administrat doar de o singura persoana – eu adaug retetele (cu ajutorul altor contribuitori! Mulțumesc pentru ajutor) și tot eu scriu articolele.

Nu va mai plictisesc cu mai multe detalii si va invit pe prima pagina a siteului https://dietadukan360.ro/ unde veti avea acces gratuit la toate informatiile adunate de mine cu privire la dieta Dukan. Succes si astept mesajele voastre!