Categorie: Prânz

Prânz

Supa asiatica

Ingrediente: Pentru zeama de legume 6 cupe de supa de pui fără grăsime 1 ghimbir feliat 1/2 ceapa galbena, maruntita 1/4 orez negru Chinezesc 2 lingurite de sos soia 1 usturoiu Pentru supa: un pachet de tofu feliat 1 1/2 piept de pui, fără piele și fără os, ferfenitite 1 …
Prânz

Salata Nicoise

Ingrediente: 2 ouă fierte tari, tăiate în 4 2 conserve de ton 7 cepe verzi tăiate 4 lingurite de capere dressing lamaie-Dijon (specificat mai jos) marar proaspăt pentru garnitura Pentru dressing: 2 căței de usturoi zdrobiti 6 lingurite de iaurt fără grăsimi 6 lingurite de mustar Dijon 6 lingurite de …
Prânz

Pastrav prăjit la tigaie

Ingrediente: 1/2 pastrav 1/2 foi de dafin 1/2 lamaie sare după gust piper după gust Preparare: curățați pestele – dacă doriți, îndepărtați doar capul tăiați o lamaie în jumătate – păstrați una deoparte (asta înseamnă ca aveți 2 sferturi de lamaie) luați un sfert de lamaie și stoarceti sucul peste …
Prânz

Kebab de vita

Ingrediente: 250 grame de carne de vita file 2 lingurite de sos soia 1 lingurita mustar Dijon 2 lingurite de suc proaspăt de lamaie 1/2 lingurita otet de cidru 1 lingurita ulei de gatit un vârf de cimbru proaspăt 1/2 foi dafin Preparare: tăiați carnea în cubulete maricele și egale …
Prânz

Găina Piri Piri

Ingrediente: 2 bucăți de piept de pui tăiate fille, fără piele 1 cățel de usturoi, tăiat fin 1 lingurita de fulgi de ardei iute 1/2 lingurita de paprika 1/2 lingurita de oregano 2 lingurite de otet de cidru 1/2 lingurita de suc de lamaie 1/2 linugurita de suc lime sare …
Prânz

Ouă Mimosa

Ingrediente: 2 ouă fierte tare 1/2 lingurita de mustar Dijon mustar din cereale integrale un vârf de pudra de curry 1 lingurita de suc de lamaie 1 lingurita jumate de  arpagic, tăiat fin sare după gust piper după gust Preparare: tăiați oul și separati galbenusul – puneți-l într-un bol. Apoi …
Prânz

Pulpe de pui meditaraniene

Ingrediente: 500gr de pulpe de pui, fără piele 1/2 lingurita de piper negru boaba 3 lingurite mustar 1 lingurita de rosmarin proaspăt 1 lingurita cimbru proaspăt sare după gust Preparare: Folosind un cuțit faceți 2 taieturi pe fiecare parte a pulpelor folosind un blender amestecati piperul, mustarul, rosmarinul, cimbrul și …