Cină

Tort de scortisoara

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 3/4 cupe de morcovi curățați
  • 3/4 cupe de iaurt de vanilie fără grăsimi
  • 1/2 lingurita de extract de vanilie
  • 1/2 lingurita de tarata
  • 3 lingurite jumătate de indulcitor
  • 3 lingurite de pudra de scortisoara
  • 1/2 lingurita de nucsoara
  • 1/2 lingurita de pudra de ghimbir

Preparare:

  • ungeti un vas termo-rerzistent cu spray pentru gatit nelipicios
  • într-un bol mare, amestecati tarata cu pudra de copt, scortisoara, nucsoara și ghimbir. Asigurativa ca ați amestecat bine toate ingredientele.
  • Într-un alt bol, amestecati ouale, iaurtul, extractul de vanilie și indulcitorii pana când sunt toate combinate
  • adăugați 1/3 din componentele uscate în al2lea bol și continuați sa amestecati pana când ambele boluri au fost amestecate cu succes.
  • Adăugați morcovii rasi și amestecati pentru a va asigura ca nu au rămas toți morcovii în același loc.
  • Pune-ți amestecul în microunde la putere mare – pentru 4 minute. Verificați dacă suprafața prajiturii este intarita; acest lucru va spune dacă s-a copt în profunzime (de asemenea faceți testul cu scobitoarea) lăsați să se răcească înainte de a servi.

Leave a Reply