Cină

Supa de galuste

Ingrediente

  • un albus de ou
  • 2 cupe de zeama de pui fără grăsimi
  • 1/3 cupa de carne de porc maruntita
  • 1/3 cupa de carne de pui maruntita
  • 1/4 cupa de tarata
  • o mana de coriandru maruntit
  • o mana de ceapa verde maruntita
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita jumate de piper
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingurita de marar maruntit
  • 1 lingurita de sos Worcester
  • 1 cățel de usturoi zdrobit

Preparare:

  • Într-un blender, amestecati ouale, coriandru, ceapa verde, sare, piper, mustar, marar, sos Worcester și usturoi pentru a le combina.
  • Într-un bol amestecati tarata și carnea împreuna. Adăugați ouale în mixtura și combinati- folosind mâinile
  • luați mixtura și faceți bile folosind mana
  • pune-ți biluțele pe o foaie de copt și lasati-le să se răcească timp de o oră
  • fierbeti zeama de pui și lăsați-l să se reducă. Pune-ți biluțele de în zeama – apoi reduceti căldura. Lasati-le să se coace complet, ar trebui sa dureze 5 minute
  • garnisiti cu arpagic proaspăt și suc de lamaie

 

Leave a Reply