Cină

Friptura au Poivre

Ingrediente:

  • 2 bucăți de muschi de vaca
  • 1 lingurita de piper negru zdrobit
  • 1/2 ceapa taiata fin
  • 2 lingurite de cașcaval proaspăt fără grăsimi
  • 1/2 lingurita de mustar Dijon
  • sare după gust

Preparare:

  • Asezonati friptura cu sare și lăsați-l așa timp de jumătate de ora apoi acoperiti-l cu piper negru
  • într-o tigaie prajiti carnea, după gustul vostru.
  • Acoperiți friptura cu o foilie și puneți-l deoparte
  • prajiti ceapa în tigaie pana când devine fina. Simultan în alta tigaie, incalziti laptele și adaugat mustarul Dijon
  • îndepărtați asta de la căldura și adăugați laptele și cascavalul. Când ele s-au combinat în totalitate, contunuati sa îl incalziti.
  • Pune-ți friptura pe platou și turnati sosul peste.

Leave a Reply