Cină

Cafea crema

Ingrediente:

  • 5 galbenusuri de ouă
  • 1/2 lingurita de amidon de porumb
  • 2 cupe de lapte degresat
  • 4 lingurite de indulcitori
  • 2 lingurite de cafea instanța

Preparare:

  • amestecati cafea instanța și laptele într-o oala și amestecati pana când pudra este dizolvata complet. Incalziti mixtura (la foc mediu) pana când laptele începe sa facă bule. Asezati deoparte
  • Într-un bol, pune-ți galbenusul de ouă, amidonul și indulcitorul și amestecati pana când devine groasa și are o textura asemenea lipiciului
  • turnati o parte din laptele în aceasta mixtura, amestecati timp de 15 secunde, apoi adăugați mixtura de ouă în sos în timp ce invarteti
  • pune-ți oala cu sosul la foc mic și amestecati în continuare, sa va asigurați ca nu se formeaza cocoloașe
  • îndată ce sosul a prins grosimea necesara pune-ți oala în apa rece și lăsați să se răcească. Apoi adăugați crema într-un vas de sufleu, acoperiți cu o folie de plastic și lăsați să se răcească.

 

Leave a Reply